Tuesday, November 20, 2007

Degraderad till Bon Jovi

"There's my bon!" hälsar receptionisten på mig om hon jobbar. Först var det (något mer smickrande) David Bowie, och nu har jag alltså blivit degraderad till Bon Jovi. Ett flertal andra ur personalen har också börjat kalla mig bon och ikväll hörde jag till och med en av de andra hotellgästerna tilltala mig med "Hey that's Melissa's Bon Jovi".



Jag har även lyckats bli vän med en Indier. Han heter Vinod, och vi ringer till varandra ibland mellan rummen. Vinod jobbar på en chokladfabrik, har fast handslag och tycker mycket om stark mat. Han har bjudit mig på fisk två gånger, kryddad med specialcurry som han släpat hela vägen från Indien. Daniel säger att alla indier luktar illa. Tyvärr har jag varit en smula förkyld och därför inte kunnat verifiera detta. Jag har blivit lite kompis med en kines också, fast jag vet inte vad han heter. Igår drack vi kaffe tillsammans. Det går inte att förstå vad han säger, men jag brukar nicka och le för att inte göra honom besviken.

3 comments:

Anonymous said...

Jag kan förstå uttrycket "degraderad till Bon Jovi" men du kanske skulle sätta det i perspektiv. Tänk om du hade knallat in på hotellet och dom hade sagt: -"Hey, thats Melissa´s Marty Feldman"

//Blad

grubblare said...

Haha, i sanning, i sanning..

smarandana said...

looks twin in different world...ha...ha..